مقالات

13 مورد از فواید و خواص گردو برای سلامتی و خاصیت های موجود در آن

در این مقاله 13 مورد از فواید و خواص گردو را بیان می‌کنیم و خاصیت های موجود در آن را به شما عزیزان خواهیم گفت که فکر می کنیم برای خوانندگان مفید واقع شود.

این که بگوییم گردو یک نوع دیگری از مواد مغذی است ، کمی بی انصافی است.

گردو چربی های سالم ، فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی را تأمین می کند و این فقط آغاز چگونگی حمایت از سلامتی شما است.

در حقیقت ، علاقه زیادی به این موضوع وجود دارد به طوری که طی 50 سال گذشته ، دانشمندان و متخصصان صنعت سالانه در دانشگاه کالیفرنیا ، دیویس ، برای یک کنفرانس با موضوع آخرین تحقیقات بهداشتی فواید گردو گرد هم می آیند.

متداول ترین نوع گردو ، گردوی انگلیسی است که از همه بیشتر مورد مطالعه قرار می گیرد.

 

فواید و خواص گردو برای سلامتی و خاصیت های موجود در آن

1.گردو دارای خاصیت غنی از آنتی اکسیدان

  • گردو بیش از هر مغز دیگر حاوی آنتی اکسیدان است.
  • گردو حاوی ویتامین E ، ملاتونین و ترکیبات گیاهی به نام پلی فنول ناشی می شود که به ویژه در پوست کاغذی گردو زیاد است.
  • یک مطالعه مقدماتی و کوچک در بزرگسالان سالم نشان داد که خوردن یک وعده غذایی غنی از گردو از آسیب اکسیداتیو کلسترول LDL “بد” پس از خوردن جلوگیری می کند ، در حالی که یک وعده غذایی با چربی تصفیه نشده چنین نمی باشد.
  • گردو مفید می باشد زیرا LDL اکسید شده مستعد تجمع در رگ های شما است و باعث تصلب شرایین می شود.

فواید و خواص گردو و خاصیت های موجود در آن

2.گردو منبع خاصیت فوق العاده گیاهی از امگا 3 می باشد

  • چربی امگا 3 گردو به طور قابل توجهی بیش از هر مغز دیگری است ، 2.5 گرم در هر وعده غذایی 1 اونس (28 گرم(.
  • به چربی امگا 3 گیاهان ، از جمله گردو ، اسید آلفا-لینولنیک (ALA) گفته می شود. این یک چربی ضروری است ، به این معنی که شما باید آن را از رژیم غذایی خود دریافت کنید.
  • به چربی امگا 3 گیاهان ، از جمله گردو ، اسید آلفا-لینولنیک (ALA) گفته می شود. این یک چربی ضروری است ، به این معنی که شما باید آن را از رژیم غذایی خود دریافت کنید.
  • طبق گفته انستیتوی پزشکی ، ALA موجود در مصرف یک وعده گردو در روز به ترتیب برای مردان و زنان1.6 و 1.1است.
  • مطالعات مشاهده ای نشان داده است که هر گرم ALA که در روز می خورید 10٪خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را کاهش می دهد.

 

3.مصرف گردو التهاب را کاهش می دهد.

  • التهاب ریشه بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 ، آلزایمر و سرطان است و می تواند ناشی از استرس اکسیداتیو باشد.
  • پلی فنول های موجود در گردو می توانند به مبارزه با این استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کنند. زیرمجموعه ای از پلی فنول ها به نام الاژیتانین ها ممکن است به ویژه درگیر شوند.
  • باکتری های مفید در روده شما ellagitannins را به ترکیباتی به نام urolithins تبدیل می کنند که مشخص شده است از التهاب محافظت می کند.
  • چربی ALA امگا 3 ، منیزیم و اسید آمینه آرژنین در گردو نیز التهاب را کاهش می دهد.

 

4. گردو به سلامت روده کمک می کند.

مطالعات نشان می دهد اگر روده شما سرشار از باکتری های تقویت کننده سلامتی و سایر میکروب ها (میکروبیوتای) باشد ، احتمالاً روده سالم و سلامت خوبی دارید.

یک ترکیب ناسالم از میکروبیوتا می تواند به التهاب و بیماری در روده و سایر نقاط بدن کمک کند و خطر چاقی ، بیماری قلبی و سرطان را افزایش دهد.

آنچه می خورید می تواند به میزان قابل توجهی بر آرایش میکروبیوتا تأثیر بگذارد. خوردن گردو ممکن است یکی از راه های حمایت از سلامت میکروبیوتا و روده باشد.

هنگامی که 194 بزرگسال سالم به مدت هشت هفته هر روز 1.5 اونس (43 گرم) گردو می خوردند ، در مقایسه با دوره نخوردن گردو ، باکتری های مفید افزایش یافت.

آموزش و طریقه شور کردن و تفت دادن پسته با نمک
ادامه مطلب

این شامل افزایش باکتریهای تولید کننده بوتیرات ، چربی تغذیه کننده روده و تقویت کننده روده است.

13 مورد از فواید و خواص گردو برای سلامتی

5. گردو خطر برخی از سرطان ها را کاهش می دهد که از خاصیت مهم آن است.

مطالعات مشاهده آزمایشگاهی ، حیوانی و انسانی نشان می دهد که خوردن گردو ممکن است خطر ابتلا به برخی سرطان ها از جمله سرطان های پستان ، پروستات و روده بزرگ را کاهش دهد.

همانطور که قبلاً اشاره شد ، گردو سرشار از پلی فنل الاژیتانین است. میکروب های خاص روده می توانند این ترکیبات را به ترکیباتی به نام urolithins تبدیل کنند.

اورولیتین ها می توانند خواص ضد التهابی در روده شما داشته باشند ، که ممکن است یکی از راه های کمک ، خوردن گردو در برابر سرطان روده بزرگ باشد. اقدامات ضد التهابی اورولیتین ها همچنین می توانند به محافظت در برابر سایر سرطان ها کمک کنند.

علاوه بر این ، urolithins دارای خواص هورمونی مانند هستند که آنها را قادر می سازد گیرنده های هورمونی را در بدن شما مسدود کنند. این ممکن است به شما در کاهش خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با هورمون ، به ویژه سرطان های پستان و پروستات کمک کند.

برای تأیید اثرات خوردن گردو در کاهش خطر ابتلا به این سرطان ها و سایر موارد و همچنین روشن کردن همه راه ها یا مکانیزم هایی که می توانند به آنها کمک کنند ، مطالعات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است.

 

6.کنترل و پشتیبانی وزن با گردو از فواید و خواص مهم آن.

  • گردو از نظر کالری متراکم است ، اما مطالعات نشان می دهد که انرژی جذب شده از آنها 21 درصد کمتر از مواد مغذی مورد انتظار است..
  • علاوه بر این ، خوردن گردو حتی ممکن است به کنترل اشتهای شما کمک کند..
  • در یک مطالعه کاملاً کنترل شده بر روی 10 فرد چاق ، نوشیدن اسموتی تهیه شده با حدود 1.75 اونس (48 گرم) گردو یک بار در روز به مدت پنج روز ، در برابر مقایسه با نوشیدنی دارونما با کالری و مواد مغذی باعث کاهش اشتها و گرسنگی می شود. علاوه بر این ، پس از پنج روز مصرف اسموتی های گردو ، اسکن های مغزی نشان داد که شرکت کنندگان در ناحیه ای از مغز فعال شده اند که به آنها کمک می کند در برابر نشانه های غذایی بسیار وسوسه انگیز مانند کیک و سیب زمینی سرخ کرده مقاومت کنند.

حتی اگر به مطالعات بزرگتر و طولانی مدت نیاز باشد ، این بینشی اولیه در مورد چگونگی کمک گردو به کنترل اشتها و وزن فراهم می کند.

 

7.مصرف گردو به کنترل دیابت نوع 2 و کاهش خطر آن کمک می کند.

مطالعات مشاهده ای حاکی از آن است که یکی از دلایل ارتباط گردو با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک به کنترل وزن است. وزن اضافی خطر ابتلا به قند خون و دیابت را افزایش می دهد.

با این حال ، خوردن گردو ممکن است با مکانیسم هایی که بیش از تأثیر آنها بر کنترل وزن نیست ، به کنترل قند خون کمک کند.

در یک مطالعه کنترل شده بر روی 100 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 ، مصرف 1 قاشق غذاخوری روغن گردو فشرده شده در روز به مدت 3 ماه ، در حالی که داروی معمول دیابت و رژیم متعادل خود را ادامه داده بودند ، منجر به کاهش 8 درصدی قند خون ناشتا شد .

بعلاوه ، مصرف کنندگان روغن گردو حدود 8٪ کاهش هموگلوبین A1C قند خون متوسط 3 ماهه داشتند. گروه کنترل هیچ بهبودی در A1C یا قند خون ناشتا را نشان ندادند. هیچ یک از دو گروه تغییری در وزن خود نداشتند.

13 مورد از خاصیت گردو

8. گردو به کاهش فشار خون کمک می کند که از خواص آن است.

فشار خون بالا یک عامل اصلی خطر برای بیماری های قلبی و سکته مغزی است. گردو این خاصیت را دارد که می‌تواند بر کنترل فشار خون کمک کند که این از فواید و خواص گردو می باشد.

12 مورد از خواص و فواید پسته خام و خاصیت آن برای سلامتی بدن
ادامه مطلب

برخی مطالعات نشان می دهد که خوردن گردو ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند ، از جمله در افراد با فشار خون بالا و در افراد سالم که تحت استرس هستند. سایر مطالعات این تأثیر را مشاهده نکردند .

در میان سایر رژیم های غذایی ، مطالعه چهار ساله PREDIMED در حدود 7500 بزرگسال در معرض خطر بیماری های قلبی ، یک رژیم غذایی مدیترانه ای را به همراه روزانه 1 اونس (28 گرم) مغز مخلوط آزمایش کرد که نیمی از آنها گردو بودند.

در پایان مطالعه ، افرادی که رژیم غذایی مدیترانه ای غنی از آجیل داشتند ، 0.65 میلی متر جیوه کاهش فشار خون دیاستولیک (تعداد پایین) نسبت به افرادی که رژیم مشابه کنترل سالم قلب داشتند و به آنها آجیل داده نشده بود ، کاهش داشتند.

این نشان می دهد که آجیل ممکن است فواید فشار خون رژیم غذایی سالم برای قلب را کمی بهبود بخشد. این مهم است ، زیرا تصور می شود که اختلاف اندک فشار خون تأثیر زیادی در خطر مرگ بیماری قلبی دارد.

 

9.گردو پشتیبان پیری سالم است از خاصیت مهم آن است.

با افزایش سن ، عملکرد بدنی مناسب برای حفظ تحرک و استقلال ضروری است.

چیزی که می تواند به حفظ توانایی های جسمی شما کمک کند ، عادات غذایی سالم است.

در یک مطالعه مشاهده ای بیش از 18 سال در بیش از 50000 زن مسن ، دانشمندان دریافتند که کسانی که رژیم غذایی سالمتری دارند 13٪ خطر کمبود جسمی دارند. گردو از جمله غذاهایی بود که بیشترین کمک را به رژیم غذایی سالم داشت.

هرچند که کالری زیادی باشد ، گردو مملو از ویتامین های ضروری ، مواد معدنی ، فیبر ، چربی ها و ترکیبات گیاهی است که با افزایش سن می توانند از عملکرد بدنی شما پشتیبانی کنند.

 

10.گردو از عملکرد خوب مغز پشتیبانی می کند از فواید و خواص گردو.

این فقط یک تصادف است که پوسته گردو مانند یک مغز کوچک به نظر می رسد ، اما تحقیقات نشان می دهد که این مغز واقعاً برای ذهن شما مفید است.

مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان داد که مواد مغذی موجود در گردو ، از جمله چربی های اشباع نشده چندگانه ، پلی فنول ها و ویتامین E ، ممکن است به کاهش آسیب اکسیداتیو و التهاب در مغز شما کمک کند.

در یک مطالعه 10 ماهه در مورد بیماری آلزایمر ، موش هایی که 9٪ از کالری خود را با گردو تغذیه می کردند (برابر با 1-1.5 اونس یا 28-45 گرم روزانه در افراد) در مقایسه با به یک گروه از موش هایی که بدون گردو کنترل شده اند،نشان داده است.

مطالعات مشاهده ای در بزرگسالان مسن ، مصرف گردو را به عملکرد بهتر مغز ، از جمله سرعت پردازش سریعتر ، انعطاف پذیری ذهنی بیشتر و حافظه بهتر مرتبط می داند.

اگرچه این نتایج دلگرم کننده است ، اما برای نتیجه گیری قاطع در مورد خاصیت گردو ، مطالعات بیشتری در مورد بررسی تأثیر گردو بر عملکرد مغز در انسان مورد نیاز است.

13

11.گردو از سلامت باروری مردان پشتیبانی می کند یکی از فواید ایم مواد غذایی.

رژیم های غذایی معمول غربی سرشار از غذاهای فرآوری شده ، قند و غلات تصفیه شده می باشد که با کاهش عملکرد اسپرم ارتباط دارند.

مصرف گردو ممکن است به سلامت اسپرم و باروری مردان کمک کند.

هنگامی که 117 جوان سالم روزانه 2.5 اونس (75 گرم) گردو در رژیم غذایی غربی خود به مدت سه ماه وارد می کردند ، در مقایسه با مردانی که آجیل نمی خورند ، شکل اسپرم ، نشاط و تحرک آنها بهبود یافته بود.

خواص و فواید مصرف آجیل و خشکبار چیست
ادامه مطلب

تحقیقات حیوانی نشان می دهد که خوردن گردو می تواند با کاهش آسیب اکسیداتیو در غشای آنها از اسپرم محافظت کند.

برای تأیید این مزایا به مطالعات بیشتری نیاز است ، اما اگر مردی نگران باروری هستید ، خوردن گردو امری ساده است که باید امتحان کنید.

 

12.گردو چربی خون را بهبود می بخشد از خاصیت مهم گردو.

مدت هاست که افزایش سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید “بد” با افزایش خطر بیماری قلبی ارتباط دارد.

به طور مداوم مصرف گردو ثابت می کند که سطح کلسترول را کاهش می دهد.
به عنوان مثال ، در یک مطالعه اخیر بر روی 194 بزرگسال سالم ، خوردن 1.5 اونس (

43 گرم) گردو به مدت دو ماه دارای فواید و خواص زیادی است که باعث کاهش 5 درصدی کلسترول کل ، 5 درصد کاهش کلسترول LDL و 5 درصد کاهش تری گلیسیرید در مقایسه با گردو خوردن ثبت شده است.

همچنین گردوخواران تقریباً 6٪ کاهش آپولیپوپروتئین-B داشتند که نشانگر میزان ذرات LDL در خون شما است که شامل خواص و فواید مهم گردو هست. هنگامی که بالا می رود ، آپولیپوپروتئین-B یک عامل اصلی خطر برای بیماری های قلبی است.

 

13.گردو به طور گسترده در دسترس و آسان برای اضافه کردن به رژیم غذایی شما

شما می توانید گردو را در هر فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید. وجود گردوی خام را در غرفه پخت ، گردوی بو داده را در غرفه مغز و روغن گردوی فشرده سرد در قسمت روغن های مخصوص را بررسی کنید. اطلاع از میزان دریافت کالری در بدن برای ما مفید و پر خاصیت است.

هر یک از موارد پر خاصیت زیر اساساً یک وعده معادل هستند که حدود 190 کالری تأمین می کنند که از خواص و فواید گردو هستند:

1 اونس گردو پوسته = 28 گرم = 1/4 فنجان = 12-14 نیمه = 1 مشت کوچک.

اگرچه مصرف گردو به عنوان میان وعده ساده ترین است ، اما روش های بسیار خوبی برای استفاده از آنها در ظروف وجود دارد.

13 مورد از فواید و خواص گردو و خاصیت های موجود در آن

گردو را به خاطر خواص و فواید آن حتماً امتحان کنید:

  • روی سالادهای برگ دار یا میوه ای بپاشید.
  • در سس ها و سس ها ریز خرد کنید.
  • خرد شده و مورد استفاده در نان های سبوس دار.
  • خرد شده برای استفاده روی ماهی یا مرغ.
  • همراه با بلغور جو دو سر یا ماست سرو می شود.
  • خرد شده و به ساندویچ های بسته بندی شده یا پیتزا اضافه می شود.
  • بو داده و به پیتزا مخلوط خانگی اضافه می شود.
  • در دستور تهیه سرخ کرده مورد علاقه خود می توانید استفاده کنید.
  • بو داده ، خرد شده و روی ماکارونی یا سبزیجات استفاده می شود.
  • به عنوان یک روغن در یک پانسمان شراب.
  • یا برای ایده های اضافی دستور العمل های خوشمزه اینترنت را جستجو کنید.
  • اگر برای میهمانان غذا می پزید ، مطمئن شوید که هیچ کس به گردو در غذاهای شما حساسیت ندارد.

 

کلام آخر

گردو یک مغز فوق العاده مغذی است که فواید و خواص زیادی دارد. گردو دارای خاصیت فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتر و چربی های امگا 3 سالم به طور قابل توجهی بیش از هر مغز دیگری هستند.

این مشخصات مغذی غنی به بسیاری از مزایای سلامتی مرتبط با گردو از جمله کاهش التهاب و بهبود عوامل خطر بیماری های قلبی کمک می کند.

دانشمندان هنوز در حال کشف بسیاری از روش های فیبر گردو و ترکیبات گیاهی از جمله پلی فنول ها هستند که می توانند با میکروبیوتای روده تداخل کرده و به سلامتی شما کمک کنند.

هنوز هم دلایل زیادی وجود دارد که امروزه آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

امروزه شما نیز می توانید گردو را به صورت آنلاین خریداری کنید. فروشگاه آجیل یاب شما را دعوت می کند برای خرید اینترنتی گردو تازه از محصولات ما دیدن فرمایید.

1 فکر در مورد “ 13 مورد از فواید و خواص گردو برای سلامتی و خاصیت های موجود در آن

  1. مینا رحیمی گفت:

    مطالب مفید و جذابی بود.
    ممنون از تیم خوب آجیل یاب که این مطلب را در سایت قرار داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *