مقالات

خواص و مزایای استفاده از فندق چیست

استفاده از فندق فواید و خواص فراوان آن را می‌توان یک هدیه واقعی طبیعت به مردم دانست. فندق حاوی بسیاری از اجزای با ارزش و فواید ، مغذی و بسیار خوشمزه هستند و دارای ارزش غذایی زیادی نیز می‌‌باشد.

خواص و فواید مصرف و استفاده فندق در سلامتی بدن

استفاده از فندق فواید و خواص فراوان آن را می توان یک هدیه واقعی طبیعت به مردم دانست. فندق حاوی بسیاری از اجزای با ارزش ، مغذی و بسیار خوشمزه هستند. فندق انرژی بسیار بالایی دارد و دارای مواد مغذی مفیدی است که برای سلامتی، استفاده آن ضروری هست. هر 100 گرم فندق 628 کالری دارد که سرشار از اسیدهای چرب تک اشباع نشده می باشد.
فندق سرشار از فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی رژیم غذایی هستند و در محافظت در برابر بیماری ها و سرطان ها کمک می کنند.
فندق منبع عالی از مواد معدنی مانند منگنز ، پتاسیم ، کلسیم ، مس ، آهن ، منیزیم ، روی و سلنیوم هستند. مس و منگنز عوامل مؤثر در آنزیم آنتی اکسیدان هست.

کالری های فندق:

  • پروتئین: ۱۴٫۹۵ گرم
  • چربی: ۶۰٫۷۵ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۶٫۷۰ گرم
  • فیبر: ۹٫۷ گرم
  • قند: ۴٫۳۴ گرم
  • کلسیم: ۱۱۴ میلی گرم
  • آهن: ۴٫۷۰ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۶۳ میلی گرم
  • فسفر: ۲۹۰ میلی گرم
  • پتاسیم: ۶۸۰ میلی گرم

فندق هر ساله در اواسط پاییز برداشت می شود، روغن فندق دارای رایحه ای مغذی است و به حفظ پوست در برابر خشکی کمک می کند. این روغن همچنین در پخت و پز استفاده می شود ، و به عنوان “روغن حامل یا پایه” در داروهای سنتی در ماساژ درمانی ، آروماتراپی ، در صنعت داروسازی و آرایشی کاربرد دارد.
فندق فواید و خوصاص فراوانی دارد و یک محرک عالی برای سوخت و ساز سالم در بدن است. افرادی که مقادیر زیادی فندق مصرف می کنند به دلیل افزایش متابولیسم میزان کاهش وزن بیشتری نشان می دهند.

محققان و پزشکان استفاده فندق به دلیل فواید و خواص زیر را توصیه می کنند:

  • مشکلات روده را برطرف می کند
  • وزن را کاهش می دهد
  • سلول های آسیب دیده را محافظت می کند
  • کلسترول خون را کاهش میدهد
  • حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد
  • سلامت قلب را پشتیبانی می کند
  • تعداد اسپرم را بهبود می بخشد
  • فندق حاوی پلی فنول های مختلفی است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *