مقالات

آموزش و طریقه شور کردن و تفت دادن پسته با نمک

در این مطلب قصد داریم  شما را با آموزش طریقه شور کردن پسته و تفت دادن پسته با نمک آشنا کنیم ، امیداوارمی با این آموزش بتوانید به راحتی پسته های خود را به سادگی شور کنید و از آن لذت ببرید.

طریقه شور کردن و یا تفت دادن پسته با نمک

با توجه به میل و ذائقه برخی از انسان ها به خشک بودن پسته و یا حتی تفت داده بودن آن با کمی نمک و یا آبلیمو، مزه دوچندان بهتری را برای استفاده در آجیل مخلوط و یا مصرف به صورت تکی به دست می آورد.
در ادامه طریقه شور کردن یا تفت دادن پسته خام با نمک را می توانید به صورت مرحله به مرحله انجام بدهید و از میل کردن پسته ی شور شده و داغ بهترین لذت را ببرید.
در ابتدا پسته پوست شده خشک را در داخل یک قابلمه با حرارت متوسط ریخته و شروع به هم زدن مکرر آن می کنید تا پسته ها مقداری به رنگ سفیدتر از قبلشون در بیاد.
سپس با توجه به مقدار پسته (برای مثال یک کیلو) 5 قاشق غذا خوری نمک مخلوط می کنیم و دوباره آن را بهم میزنیم تا نمک و پسته ها به طور کامل و یک دست تفت داده بشود.
پس از گذشت 3 الی 5 دقیقه نمک ها به رنگ زرد تیره و یا قهوه ای کم رنگ تغییر داده شده است و در این هنگام تمام محتوای قابلمه که پسته و نمک هست را در داخل یک آبکش ریخته و نمک های زیاد را از پسته تفت داده شده جدا می کنیم.
در این هنگام برای مزه دار شدن بهتر پسته تفت داده شده ی شور، یک قاشق غذا خوری آبلیمو و یا آبغوره مخلوط می کنیم و مجددا آن را داخل قابلمه با حرارت متوسط شروع به تفت دادن می کنیم.
پس از 2 الی 3 دقیقه پسته به طور کامل مزه دار و تفت داده شده است.
حال می توانید پسته ها را در یک ظرف نگهداری کنید و به صورت داغ و یا خنک شده میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *