مقالات

درخت بادام هندی محصول بومی و یا مال کدام کشور است

بادام هندی یا درخت بادام هندی محصول و بومی و مال کدام کشور است، این محصول که از برزیل به وجود آمده رشد کرده و بادام هندی بومی و متعلق به این کشور است و در هند پرورش یافته که می تواند محصول از هند نیز باشد و در سراسر جهان تجاری شده است و به نمادی از جهانی شدن تبدیل شده است. .

اگر بخواهم از شما بپرسم آجیل بادام هندی چگونه پرورش و برداشت می شود یا در پوسته آن چه شکلی است ، آیا می دانید؟ نکته جالب این است که ، اکثر ما نمی توانیم دقیقاً بدانیم که غذای ما از کجا می آید و یا حتی شکل طبیعی خود به چه شکل است. آجیل بادام هندی نمونه ای جالب از این امر است.

آجیل بادام هندی از درختان میوه تولید می شود. میوه یا “سیب بادام هندی” که شبیه فلفل دلمه ای است ، همان چیزی است که “میوه کاذب” نامیده می شود. میوه واقعی بادام هندی از انتها بادام زمینی آویزان می شود و از یک دانه محافظت می کند ، که برای ما به عنوان یک مغز بادام هندی شناخته می شود.

تاریخچه مختصر بادام هندی و درخت بادام هندی

درخت بادام هندی ، Anacardium occidentale L ، اولین بار در قرن شانزدهم توسط کاوشگران پرتغالی که از برزیل قایقرانی می کردند ، به هندوستان وارد شد ، آنها برای جلوگیری از فرسایش سواحل ابتدا آن را در گوا کاشتند. درختان آجیل بادام هندی به دلیل سیستم ریشه وسیعی که دارند ، باعث می شود خاک زیر آنها کاملاً ثابت بماند و برای کاهش فرسایش خاک استفاده می شود. سیستم شاخه های گسترده درختان که به صورت افقی گسترش می یابد ، به عنوان چتر طبیعی نیز عمل می کند و خاک را از باران محافظت می کند .

هنگامی که درخت در هند ریشه دواند ، خیلی زود توانست کل منطقه ساحلی هند را تسخیر کند. فیل های حریص تا حد زیادی وظیفه تکثیر آجیل را پس از خوردن میوه درختان و پخش دانه های آن در مدفوعشان در سراسر شبه جزیره کشور ، در ایالات مانند ماهاراشترا ، گوا ، کارناتاکا ، کرالا ، تامیل نادو ، آندرا پرادش ، ادیشا و بنگال غربی داشتند. این آغاز کاری بود که امروز می تواند به یک صنعت جهانی چند میلیارد دلاری تبدیل شود.

بادام هندی محصول بومی و یا مال کدام کشور است

مغز بادام هندی به عنوان صادرات مهمی تلقی می گردد

حدود 400 سال بعد بود که پرتغالی ها برای اولین بار درختان بادام هندی را در سواحل هند کاشتند و ارزش تجاری آجیل ها درک شد. امروزه آجیل بادام هندی با ارزش بازار 6.27 میلیارد دلار آمریکا تبدیل شده و به یکی از با ارزش ترین آجیل فرآوری شده در بازارهای جهانی تبدیل شده است. بیش از 60 کشور در سراسر جهان وجود دارد و هند به عنوان دومین تامین کننده بزرگ جهان پس از ویتنام ، با تولید بادام هندی ، سهم بزرگی در این بورس دارد. در واقع ، بادام هندی در کنار چهار محصول برتر کشاورزی در کنار برنج باسماتی ، ادویه و چای قرار دارد که تقریباً 1 میلیارد دلار ارزآوری دارد. صنعت آجیل بادام هندی همچنین دارای ارزش اجتماعی قابل توجهی است که میلیون ها نفر به ویژه زنان را برای زندگی بسیار مهم تأمین می کند. ترکیبی از کشاورزی ، فرآوری و صادرات آجیل بادام هندی می تواند در تمام طول سال برای کشاورزان و جوامع محلی اشتغال ایجاد کند.

چگونگی پخش بادام هندی

از آنجایی که آجیل کامل قیمت بهتری در بازار به دست می آورد ، در هند ، پخش بادام هندی به طور سنتی با دست انجام می شود تا بیشترین میزان تولید بادام هندی آسیب ندیده باشد. چیزی که بسیاری از مردم متوجه آن نیستند ، این است که بادام هندی قبل از اینکه با ظرافت بسته بندی شده به سوپرمارکت های ما برسد ، از یک سیستم پردازشی و پخش کاملاً دقیق استفاده می کنند.

بادام هندی گران است زیرا به ازای هر محصول فقط یک عدد آجیل وجود دارد. درختان بادام هندی باید پرورش داده شود ، برداشت شود ، از میوه های کاذب جدا شود ، بو داده ، خنک شود ، ترک خورده ، پوست کنده ، صاف شده و مرتب شود و فقط در این صورت است که می توانید آنها را به عنوان آجیل خام بفروشید. مقدار ارزش افزوده با مقدار کارهایی که صرف آن می شود غیرقابل مقایسه است.

دشوارترین مرحله در زمینه فرآوری آجیل بادام هندی استخراج مغز دانه لوبیای کلیه (مغز بادام هندی) از پوسته آن است که بسیار کار دشواری است و به نیروی کار ماهری احتیاج دارد. 90٪ آنها زن هستند و دستمزد ناچیزی هم دارند. وقتی ترک خورد ، پوسته یک روغن بسیار خورنده دارد که به آن CNSL یا “مایع پوسته مغز بادام ” گفته می شود. این روغن ، در تماس با پوست ، باعث سوختگی و زخم می شود که اغلب خطرات سلامتی را برای کارگران ایجاد می کند.

مهندسی فرآیند

حالا شما احتمالاً فکر می کنید ، “آیا آنها دستگاهی برای این کار ندارند؟” ، و شما درست می گویید.

ماشین آلات از دهه 1960 برای شلیک بادام هندی وجود داشته اند ، اما گلوله بارانی مکانیکی با اشکالات خاص خود همراه است. این ماشین ها ، که برای انعطاف پذیری طبیعی مهره ها طراحی شده اند ، از تیغه های منحنی برای تقسیم پوسته سخت مهره در یک حرکت سریع استفاده می کنند. با این حال ، با توجه به اینکه پوسته ها اغلب از نظر اندازه و شکل متفاوت هستند ، “هیچ تیغه ای متناسب با همه” وجود ندارد ، به این معنی که این ماشین ها اغلب تعداد زیادی هسته شکسته یا هسته های آلوده به CNSL تولید می کنند. علاوه بر این ، ماشین آلات گران هستند و برای مقرون .

به صرفه بودن نیاز به جریان مداوم آجیل دارند. با در نظر گرفتن این شانس برای صاحبان کارخانه ، پردازش دستی معمولاً مورد پسند است.

درخت بادام هندی و بادام هندی محصول بومی و یا مال کدام کشور است

ماشین ها راه پیش رو هستند

هند اولین کشوری بود که صنعت فرآوری بادام هندی را توسعه داد ، و مدت ها قبل از اینکه به تازگی توسط ویتنام سبقت بگیرد ، از یونجه خود به عنوان پیشروترین تامین کننده جهان لذت می برد. امروز ویتنام به عنوان پادشاه بادام هندی سلطنت می کند و در صادرات مغز بادام هندی بسیار فراتر از هند است. یکی از دلایل این جهش موفقیت کشور در مکانیزاسیون فرآیند است. ماشین آلات با فناوری پیشرفته که در ویتنام توسعه یافته اند ، نرخ تولید را افزایش داده و نیروی کار را کاهش داده اند. این روزها کارخانه های بادام هندی ویتنام بسیار کمتر از گذشته کار می کنند. به عنوان مثال ، یک گیاه مدرن فقط با 30 کارمند می تواند بیش از 50000 کیلو آجیل در روز را پردازش کند. این به ویتنام این امکان را می دهد تا هزینه کمتری را برای دستمزد هزینه کند و این پس انداز را به مصرف کنندگان منتقل کند و به ویتنام بخش بیشتری از پای بازار جهانی بدهد.

آینده تولید بادام هندی

اگرچه ممکن است حرکت به سمت ماشین آلات راه حل واضحی به نظر برسد ، اما تغییر مکان به مکانیزاسیون نیاز به سرمایه گذاری عظیم و حمایت دولتی دارد که در هند وجود ندارد. رهبران سیاسی همچنین از مکانیزاسیون دلسرد شده اند زیرا جوامع محلی را از دست می دهند. برای محافظت از کارمندان ، قوانین محلی مانع اخراج کارگران از کارخانه ها شده است ، لغو هرگونه ماشین صرفه جویی در هزینه می باشد. این دولت در تلاش است تا سال 2025 کشت بادام هندی را به دو برابر افزایش دهد ، در تلاش برای حفظ موقعیت به عنوان دومین تامین کننده بزرگ می باشد اما تا زمانی که کارخانه های هند از سیستم مکانیزه تری استفاده نکنند ، بعید به نظر می رسد که بتوانند با رقبای خود رقابت کنند.

بادام هندی : هزینه پنهان تولید

در کنار افزایش چشمگیر رژیم های غذایی آگاهانه ، آجیل بادام هندی به سرعت به مغز مورد علاقه جهان تبدیل می شود. اما آیا این افزایش تقاضا هزینه بیشتری دارد؟ برای اطلاعات بیشتر در مورد شرایط کار پردازنده های بادام هندی در هند ، هزینه های پنهان فرآوری بادام هندی و اینکه ما به عنوان مصرف کننده چگونه می توانیم تغییر ایجاد کنیم ، ادامه مطلب را بخوانید.

بادام هندی محصول کدام کشور است

عمده تامین کنندگان بادام هندی

هند یک شخصیت اصلی در تجارت جهانی آجیل بادام هندی است ، یک محصول غذایی با بازاری در حدود 6.27 میلیارد دلار ارزش دارد. در کنار ویتنام ، هند بزرگترین پرورش دهنده ، پردازنده و تامین کننده آجیل بادام هندی به بازارهای بین المللی است. در واقع ، در سال 2016 ، هند و ویتنام 73 درصد از سهم جهان را به خود اختصاص داده اند ، بنابراین دفعه دیگر که آجیل بادام هندی خریداری می کنید ، بسته را بررسی کنید احتمالاً از هند است.

محبوبیت جهانی آجیل های بادام هندی

کشاورزی و فرآوری بادام هندی در اوایل قرن بیستم در هند آغاز شد و آجیل بادام هندی را در دهه 1920 در دسترس مصرف کنندگان ثروتمند غربی قرار داد. از آن زمان ، فروش مغز بادام زمینی به شدت افزایش یافته است بین 2017-2018 ، بیش از 790،000 تن در سراسر جهان خورده شده است. 32٪ افزایش نسبت به یک دهه پیش برای بیان این موضوع ، در آن سال جهان تقریباً 100000 اتوبوس دو طبقه بادام هندی را خورد. در حقیقت ، این آجیل به خوبی ثابت شده است به طوری که اکنون سومین آجیل پرمصرف در جهان است که درست پشت سر بادام و گردو قرار دارد.

مغز بادام هندی در حال افزایش

مغز بادام هندی که بسیار مغذی و همه کاره است ، تقاضای زیادی پیدا کرده و مورد علاقه خاص ایالات متحده و آلمان، واردکنندگان برتر جهان است. اخیراً ، نیروهای خارجی در حال کار ، شاهدند که بادام هندی به سمت اصلی هدایت شده است. با افزایش سلامتی و همچنین رژیم های غذایی فاقد لبنیات ، این آجیل به عنصر اصلی در غذاهایی مانند پنیر ، شیر خشک ، کره مغزهای آجیل و میله های انرژی تبدیل شده است. در حقیقت ، از همه مغزها ، واردات بادام هندی اخیراً افزایش یافته است. در سال 2017 ، ارزش واردات مغز بادام هندی در اروپا برای اولین بار از فندق پیشی گرفت. این رقم خود گویاست تحقیقات انجام شده توسط انجمن وگان نشان داد که تعداد گیاهخواران در انگلیس بین 2014 و 2019 چهار برابر شده است.

گزارشی توسط انگلیس ابر زنجیره ای Sainsburys حتی پیش بینی کرده است که تا سال 2025 ، گیاهخواران و گیاهخواران یک چهارم جمعیت انگلیس را تشکیل دهند.

مغز بادام هندی

اگرچه این تغییر به گزینه های گیاهی می تواند یک پیروزی برای سلامت رژیم غذایی تلقی شود ، اما اگر سطح آن را دقت کنید ، این رونق تقاضا با هزینه ای که پردازنده های بادام هندی پرداخت می کنند ، که در هند 90٪ نیروی کار زن است ، می باشد. با افزایش تقاضا ، خریداران عمدتا سوپرمارکت هایی که بیشترین سود خود را از بین می برند ، تأمین کنندگان هندی را برای کاهش هزینه تحت فشار قرار می دهند ، که در صورت شدت گرفتن رقابت در بازار ، آنها را ملزم می کنند.

مطالعات تحقیقی ، از جمله گزارش مفصلی توسط ActionAid ، نشان داده است که دستمزدهای فوق العاده کم برای کارکنان زن اغلب برای کار سخت خود دریافت می کنند. با پرداخت وزن بادام هندی که پوسته شده و نه ساعت ، یک کیلو بادام هندی پوسته می تواند فقط 0.05 یورو پرداخت کند ، در حالی که در برخی از آنها سوپرمارکت ها قیمت هر کیلو آجیل بادام هندی می تواند در حدود 10 یورو باشد. متأسفانه تنها دستمزد پایین نگرانی نیست. فرآوری آجیل بادام هندی کاری فوق العاده پر فشار و تهدید کننده سلامتی است. برای کاهش هزینه ها ، صاحبان کارخانه ها معمولاً بهداشت و ایمنی اساسی را نادیده می گیرند و کارگران بیشتری را در معرض آسیب های جسمی دائمی قرار می دهند.

آشنایی با درخت بادام بومی و یا مال کدام کشور است

زنجیره های تامین مجتمع بادام هندی

در قلب این مشکل یک زنجیره تأمین پیچیده نهفته است ، جایی که مردم در هر سطح از مصرف کنندگان گرفته تا خریداران ، واردکنندگان ، صادر کنندگان و تأمین کنندگان به دنبال کسب سود هستند. متأسفانه ، در این مورد ، پخش کننده ها اغلب منجر به سود ناچیزی برای افراد در انتهای زنجیره می شود. علاوه بر این ، تقاضای سوپرمارکت برای قیمت های پایین واردکنندگان را مجبور به خرید بادام هندی از واحدهای فرآوری ارزان و بی نظیر می کند ، در صورتی که شرایط کار مناسب و حقوق عادلانه تأمین نشده باشد. سپس ، چه تفاوتی ایجاد می کند؟

نگران نباشید ، این یک فراخوان نیست که شما را به طور کلی به تحریم بادام هندی تحریک کند ، به خصوص از آنجا که بسیاری از کارگران به عنوان منبع درآمد بسیار مهم به این صنعت وابسته هستند. به جای انصراف از آجیل ، مهم این است که ما به عنوان مصرف کننده میزان کار تولید آجیل بادام هندی را بشناسیم و از موقعیت مناسب خود استفاده کنیم تا سوپرمارکت ها را به بررسی زنجیره های تأمین خود تشویق کنیم و اطمینان حاصل کنیم که آنها فقط با تأمین کننده هایی کار می کنند که کارهای اساسی را رعایت می کنند:”تقاضا باید از مشتریانی باشد که می خواهند در مورد زنجیره های تأمین ، چگونگی مدیریت خرده فروشان بر آنها و تضمین برخی شرایط کار” بدانند.

با این حال ، از آنجا که نیروی کار زنان عموماً از جوامع فقیر و حاشیه نشین ناشی می شود ، آنها اغلب به هر کار محلی موجود وابسته هستند ، که در صورت تجمع برای دستمزد بهتر و شرایط کار ، قدرت چانه زنی آنها را بیشتر کاهش می دهد. به همین دلیل ، افزایش حمایت از مشتری باید همراه با تغییر در مقیاس محلی باشد. انجمن های غیر دولتی جامعه و اتحادیه های کارگری باید دولت هند را تحت فشار قرار دهند تا قوانین حامی کار ، بهداشت و ایمنی کافی و دستمزدهای عادلانه را اجرا کند. این رویکرد دو جانبه تفاوت ایجاد می کند. سازمان های غیردولتی و سازمان های محلی باید با دولت همکاری کنند تا صنعت را به عنوان منبع مهم اشتغال زنان ارتقا دهند و بر استانداردهای اساسی کار و ایمنی اصرار ورزند این همان چیزی است که واقعاً کمک خواهد کرد.

اگر شما هم دنبال خرید بادام هندی از یک فروشگاه معتبر هستید حتماً از محصولات ما نیز دیدن فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *