مقالات

خواص تخمه آفتابگردان و فواید آن چیست ؟ خاصیت های آن کدامند

به طور کل تخمه آفتابگردان دارای فواید و خواص  و خاصیت هایی فراوان هستند حالا این سوال ایجاد می شود که آیا تخمه های آفتابگردان برای شما پر خاصیت و مفید هستند؟

دانه های آفتابگردان میان وعده مستقیم و مواد مغذی و هم چنین آنها غنی از چربی های سالم ، ترکیبات گیاهی مفید و چندین ویتامین و مواد معدنی هستند.

تخمه های آفتابگردان دارای خواص و فواید فراوانی هستند که ممکن است در کاهش خطر ابتلا به بیماری های رایج ، از جمله بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 نقش داشته باشد.

در اینجا هر آنچه در مورد تخمه آفتابگردان از جمله خواص و فواید موجود در تخمه آفتابگردان و خاصیت های آن که لازم است بدانید ، از جمله تغذیه ، فواید و نحوه خوردن آنها بیان شده است .

تخمه های آفتابگردان چیست؟

تخمه آفتابگردان از نظر علمی میوه گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus) است. بذرها از گل های بزرگ گل گیاه که قطر آن بیش از 12 اینچ (30.5 سانتی متر) است ، برداشت می شوند. یک سر یک آفتابگردان ممکن است حاوی 2000 دانه باشد که از خاصیت تخمه آفتابگردان است.

محصولات آفتابگردان دو نوع هستند. یک نوع برای دانه هایی که می خورید رشد می کند ، و نوع دیگر کشاورزان برای روغن گیری بذر را کاشته و از آن استفاده می کنند.

دانه های آفتابگردان که می خورید در پوسته های راه راه سیاه و سفید غیرقابل خوردن نهفته است که به آن پوسته نیز گفته می شود. آن هایی که برای استخراج روغن آفتابگردان استفاده می شوند پوسته های سیاه جامد دارند.

دانه های آفتابگردان دارای طعم ملایم و مغذی و بافتی محکم اما لطیف هستند. آنها اغلب به منظور افزایش عطر و طعم بو داده می شوند.

آشنایی با فواید و خواص تخمه آفتابگردان

خاصیت غذایی تخمه آفتابگردان:

گل آفتابگردان بسیاری از مواد مغذی را در یک دانه ریز قرار می دهد، تخمه آفتابگردان دارای خواص و فواید زیادی می باشد و پر خاصیت است.

مواد مغذی اصلی موجود در 1 اونس (30 گرم یا 1/4 فنجان) دانه آفتابگردان پوست گرفته شده و خشک شده است و شما می توانید آن ها را به صورت خام نیز خریداری کنید.

خواص موجود در گل آفتابگردان

  • کالری 163
  • چربی کل که شامل 14 گرم.
  • چربی اشباع 1.5 گرم.
  • چربی اشباع نشده 9.2 گرم
  • پروتئین 5.5 گرم.
  • کربوهیدرات ها 6.5 گرم.
  • فیبر 3 گرم.
  • ویتامین E37٪ از RDI.
  • نیاسین 10٪ از RDI
  • ویتامین B611٪ از RDI
  • فولات 17٪ از RDI
  • اسید پانتوتنیک 20٪ از RDI
  • آهن 6٪ از RDI
  • منیزیم 9٪ از RDI
  • روی 10٪ از RDI
  • مس 26٪ از RDI
  • منگنز 30٪ از RDI.
  • سلنیوم 32٪ از RDI

تخمه های آفتابگردان دارای خواص و فواید فراوانی است، به ویژه دارای ویتامین E و سلنیوم زیادی هستند. این ها به عنوان آنتی اکسیدان برای محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد عمل می کنند ، که در چندین بیماری مزمن نقش دارد.

علاوه بر این ، دانه های آفتابگردان منبع خوبی از ترکیبات گیاهی مفید است ، از جمله اسیدهای فنلیک و فلاونوئیدها که به عنوان آنتی اکسیدان نیز عمل می کنند.

وقتی دانه های آفتابگردان جوانه زدند ، ترکیبات گیاهی آنها افزایش می یابد. جوانه زدن همچنین عواملی را کاهش می دهد که می توانند در جذب مواد معدنی تداخل ایجاد کنند. شما می توانید تخمه های آفتابگردان جوانه زده و خشک شده را به صورت آنلاین یا در برخی فروشگاه ها خریداری کنید.

خواص های تخمه های آفتابگردان را بهتر بشناسید

فواید و خواص های تخمه آفتابگردان برای سلامتی

تخمه های آفتابگردان دارای خاصیت و فواید زیادی هستند که ممکن است به کاهش فشار خون ، کلسترول و قند خون کمک کنند زیرا حاوی ویتامین E ، منیزیم ، پروتئین ، اسیدهای چرب لینولئیک و چندین ترکیب گیاهی هستند. علاوه بر این ، مطالعات در دانه های آفتابگردان را به چندین مزیت دیگر برای سلامتی بدن اشاره کرده است.

1. التهاب: التهاب کوتاه مدت را می توان یک پاسخ ایمنی طبیعی دانست ، در حالی که التهاب مزمن و بلند مدت یک عامل خطر برای بسیاری از بیماری های مزمن است.

به عنوان مثال ، افزایش سطح خون نشانگر التهابی پروتئین واکنش پذیر C با افزایش خطر بیماری قلبی و دیابت نوع 2 ارتباط دارد.

در مطالعه ای بر روی بیش از 6000 بزرگسال ، کسانی که حداقل پنج بار در هفته خوردن دانه های آفتابگردان و سایر دانه ها را گزارش کردند ، در مقایسه با افرادی که هیچ دانه ای مصرف نکردند ، 32 درصد سطح پروتئین واکنش پذیر C داشتند.

اگرچه این نوع مطالعه نمی تواند دلیل و معلولی را اثبات کند ، اما شناخته شده است که ویتامین E که در دانه های آفتابگردان به وفور یافت می شود به کاهش سطح پروتئین واکنش پذیر C کمک می کند. که همه ی اینها می‌توان به عنوان خاصیت تخمه آفتابگردان دانست.

فلاونوئیدها و سایر ترکیبات گیاهی موجود در دانه های آفتابگردان نیز به کاهش التهاب کمک می کنند.

2. بیماری قلبی: فشار خون بالا یک عامل خطر عمده برای بیماری های قلبی است ، که می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته مغزی شود. آنزیمی که در ترکیب دانه های آفتابگردان یافت می شود باعث انقباض رگ های خونی می شود و آن را مسدود می کند. در نتیجه ، ممکن است به رگ های خونی شما کمک کند تا فشار خون شما کاهش یابد. منیزیم موجود در دانه های آفتابگردان به کاهش سطح فشار خون نیز کمک می کند.

طرز تهیه خشک کردن میوه | خشک کردن میوه در خانه
ادامه مطلب

علاوه بر این ، دانه های آفتابگردان غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده ، به ویژه اسید لینولئیک است. بدن شما از اسید لینولئیک برای ساختن ترکیبی مشابه هورمون استفاده می کند که باعث شل شدن رگ های خونی شده و فشار خون را پایین می آورد. این اسید چرب همچنین به کاهش کلسترول کمک می کند.

در یک مطالعه 3 هفته ای ، زنان مبتلا به دیابت نوع 2 که روزانه 1 اونس (30 گرم) دانه آفتابگردان می خوردند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل ، افت 5٪ فشار خون سیستولیک را تجربه کردند. شرکت کنندگان همچنین به ترتیب 9٪ و 12٪ کاهش کلسترول LDL “بد” و تری گلیسیرید را مشاهده کردند که از فواید مهم در تخمه های آفتابگردان است.

علاوه بر این ، در یک بررسی از 13 مطالعه ، افرادی که بیشترین میزان مصرف اسید لینولئیک را داشتند ، 15٪ کمتر در معرض خطر بیماری های قلبی مانند حمله قلبی قرار گرفتند و در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف آن را داشتند آنها 21٪ در معرض خطر مرگ در بیماری های قلبی بودند .

3. دیابت: اثرات دانه آفتابگردان بر قند خون و دیابت نوع 2 در چند مطالعه آزمایش شده و امیدوار کننده به نظر می رسد ، اما تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.

مطالعات نشان می دهد افرادی که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم روزانه

1 اونس (30 گرم) دانه آفتابگردان می خورند ، ممکن است در مدت شش ماه قند خون ناشتا را حدود 10٪ کاهش دهند.

اثر کاهش دهنده قند خون در دانه های آفتابگردان ممکن است تا حدی به دلیل ترکیب گیاهی اسید کلروژنیک باشد.

مطالعات همچنین نشان می دهد که افزودن دانه های آفتابگردان به غذاهایی مانند نان ممکن است به کاهش اثر کربوهیدرات بر قند خون کمک کند. پروتئین و چربی دانه ها سرعت تخلیه معده شما را کاهش می دهد و اجازه می دهد تا به تدریج قند از کربوهیدرات آزاد شود. که خواص مهمی هست که در تخمه آفتابگردان می باشد.

 خاصیت های موجود در تخمه آفتابگردان کدامند

معایب تخمه آفتابگردان

در حالی که تخمه آفتابگردان سالم است و دارای خواص و فواید فراوان هستند ، اما دارای چندین نکته منفی بالقوه است.

  • کالری و سدیم: دانه های آفتابگردان اگرچه سرشار از مواد مغذی هستند اما کالری نسبتاً بالایی دارند. خوردن دانه آفتابگردان با پوسته یک روش ساده برای کاهش سرعت غذا خوردن و دریافت کالری هنگام میان وعده است ، زیرا بیرون ریختن هر پوسته به زمان نیاز دارد.
    با این حال ، اگر میزان نمک مصرفی خود را مشاهده می کنید ، به یاد داشته باشید که پوسته ها که مردم معمولاً قبل از خوردن آنها را می مکند اغلب با بیش از 2500 میلی گرم سدیم 108٪ RDI در هر 1/4 فنجان پوشانده شده اند.
    محتوای سدیم ممکن است دقیق نباشد زیرا این اطلاعات فقط مربوط به قسمت خوراکی مغزهای داخل پوسته ها را ارائه دهد. برخی از مارک ها موارد کم سدیم را ارائه می دهند.
  • کادمیوم: دلیل دیگر خوردن دانه آفتابگردان در حد متوسط ، محتوای کادمیوم آن است. اگر در مدت طولانی در معرض مقادیر زیاد قرار بگیرید ، این فلز سنگین می تواند به کلیه های شما آسیب برساند. گل های آفتابگردان تمایل دارند کادمیوم را از خاک گرفته و در دانه های خود رسوب دهند ، بنابراین مقادیر بیشتری از اکثر غذاهای دیگر دارند . WHO توصیه می کند محدودیت هفتگی 490 میکروگرم کادمیوم برای یک بزرگسال 154 پوندی (70 کیلوگرمی) مناسب است.
    هنگامی که افراد به مدت یک سال در هر هفته 9 اونس (255 گرم) دانه آفتابگردان می خوردند ، متوسط مصرف کادمیوم برآورد شده آنها از 65 میکروگرم به 175 میکروگرم در هفته افزایش می یابد . گفته می شود ، این مقدار باعث افزایش سطح کادمیوم خون آن ها یا آسیب به کلیه های آن ها نمی شود.
    بنابراین ، شما دیگر نگران خوردن مقادیر معقول دانه آفتابگردان نباشید ، مانند 1 اونس (30 گرم) در روز اما نباید یک کیسه در روز بخورید.
  • دانه های جوانه زده: جوانه زدن یک روش محبوب برای تهیه بذر است. گاهی اوقات ، بذرها به باکتری های مضر مانند سالمونلا آلوده می شوند که می تواند در شرایط گرم و مرطوب جوانه زنی رشد کند. این امر باعث نگرانی ویژه دانه های آفتابگردان جوانه زده خام می شود که ممکن است بالاتر از 118 ℉ (48) گرم نشده باشند.
    خشک کردن دانه های آفتابگردان در دمای بالاتر به از بین بردن باکتری های مضر کمک می کند. یک مطالعه نشان داد که خشک شدن دانه های آفتابگردان تا حدی جوانه زده در دمای 122 ℉ (50 ℃) و بالاتر حضور سالمونلا را به طور قابل توجهی کاهش می دهد.
    اگر آلودگی باکتریایی در محصولات خاصی کشف شود ، ممکن است آن ها را به یاد بیاورید همانطور که در دانه های آفتابگردان جوانه زده خام اتفاق افتاده است. هرگز محصولات فراخوان شده را نخورید.
  • انسداد مدفوع: خوردن تعداد زیادی دانه آفتابگردان به طور هم زمان ، گاهی اوقات در کودکان و بزرگسالان باعث عدم تأثیر مدفوع یا انسداد مدفوع می شود. خوردن دانه های آفتابگردان با پوست ممکن است احتمال عدم دفع مدفوع شما را افزایش دهد ، زیرا ممکن است ناخواسته قطعات پوسته را بخورید ، که بدن نمی تواند هضم کند.
    یک ضربه ممکن است شما را قادر به حرکت دفع کند. هنگامی که تحت بیهوشی عمومی هستید ، ممکن است لازم باشد پزشک انسداد شما را برطرف کند.
    علاوه بر یبوست به دلیل عدم دفع مدفوع ، ممکن است از مدفوع مایع در اطراف انسداد نشت کرده و از دیگر علائم درد شکم و حالت تهوع داشته باشید.
  • آلرژی: اگرچه حساسیت به دانه های آفتابگردان نسبتاً غیر معمول است ، اما برخی موارد گزارش شده است که به تخمه آفتابگردان حساسیت دارند . واکنش ها ممکن است شامل آسم ، تورم دهان ، خارش دهان ، تب یونجه ، بثورات پوستی ، ضایعات ، استفراغ و آنافیلاکسی باشد. مواد حساسیت زا پروتئین های مختلفی در دانه ها هستند. کره دانه آفتابگردان دانه های بو داده و آسیاب شده می تواند به اندازه دانه های کامل آلرژی زا باشد.
    روغن آفتابگردان تصفیه شده به مراتب کمتر حاوی پروتئین های آلرژی زا است ، اما در موارد نادر ، افراد بسیار حساس نسبت به مقادیر کمی در روغن واکنش نشان داده اند. حساسیت به دانه های آفتابگردان بیشتر در افرادی که در معرض گیاهان یا دانه های آفتابگردان هستند به عنوان بخشی از کارشان مانند کشاورزان آفتابگردان و پرورش دهندگان پرندگان شایع است.
    در خانه شما ، تغذیه پرندگان خانگی با تخمه آفتابگردان می تواند این مواد حساسیت زا را در هوا آزاد کند ، که استنشاق می کنید. کودکان خردسال ممکن است با قرار گرفتن در معرض پروتئین ها از طریق پوست آسیب دیده نسبت به دانه های آفتابگردان حساس شوند.
    علاوه بر حساسیت های غذایی ، برخی از افراد به لمس دانه های آفتابگردان حساسیت پیدا کرده اند ، مانند تهیه نان مخمر با تخمه آفتابگردان ، در نتیجه واکنش هایی مانند خارش و ملتهب شدن دست ها ایجاد می شود.
فواید و خواص پسته در بارداری
ادامه مطلب

 فواید تخمه آفتابگردان برای ما چیست

نکاتی برای غذا خوردن

دانه های آفتابگردان یا با پوسته یا به صورت مغز از پوسته جدا شده فروخته می شوند. کسانی که هنوز با پوسته استفاده می کنند معمولا ًاز دندان هایشان استفاده می کنند ، سپس پوسته را بیرون می اندازند. این دانه ها به ویژه یک میان وعده محبوب در بازی های بیس بال و سایر بازی های ورزشی در فضای باز هستند. .

در اینجا روش های مختلفی وجود دارد که می توانید آنها را بخورید:

  • اضافه کردن به مخلوط کن.
  • روی سالاد سبز برگ دار بپاشید.
  • درون غلات سرد یا گرم مخلوط کنید.
  • روی اقلام میوه یا ماست بپاشید.
  • به سیب زمینی سرخ شده اضافه کنید.
  • سالاد تن ماهی یا مرغ اضافه کنید.
  • روی سبزیجات تفت داده شده بپاشید.
  • اضافه کردن به همبرگرهای گیاهی
  • اضافه کردن به همبرگرهای گیاهی
  • نان و کلوچه پخته شده اضافه کنید.
  • یک سیب یا موز را به کره دانه آفتابگردان آغشته کنید.

تخمه های آفتابگردان ممکن است هنگام پخت به رنگ سبز آبی درآیند که خواص آن است، این به دلیل یک واکنش شیمیایی بی ضرر بین اسید کلروژنیک دانه ها و جوش شیرین است اما شما می توانید مقدار جوش شیرین را کاهش دهید تا این واکنش را به حداقل برسانید.

در آخر اینکه ، دانه های آفتابگردان به دلیل چربی زیادی که دارند مستعد سست شدن هستند. آنها را در یک ظرف ضد هوای داخل یخچال یا فریزر خود نگهداری کنید تا از پوسیدگی محافظت کند.

خاصیت ها و فوایدی که در تخمه افتابگردان هستند را بدانید

12 فواید و خواص سلامتی تخمه های آفتابگردان که پر خاصیت هستند را بدانید

تخمه های آفتابگردان دارای خواص و فواید فراوانی هستند و مملو از مواد مغذی زیادی در واقع میوه های آفتابگردان (Helianthus annuus) هستند و واقعاً پر خاصیت هستند. این دانه های ریز و سفید رنگ در پوسته های سیاه مایل به خاکستری قرار گرفته اند.

این دانه های نرم عطر و طعم ملایمی دارند. می توانید آنها را تفت دهید تا طعمشان بیشتر شود یا همانطور که هست داشته باشید.

1. خاصیت و فواید های غذایی تخمه های آفتابگردان:

  • دانه های آفتابگردان غنی از کالری هستند. 100 گرم از این دانه ها حدود 585 کالری انرژی می دهد. آنها مقدار کافی فیبر (8.5 گرم) و چربی (51.5 گرم) دارند. چربی های موجود اکثراً غیر اشباع شده هستند که چربی های خوبی هستند. آنها همچنین غنی از پروتئین (20.77 گرم) هستند.
  • آنها دارای ویتامین هایی مانند تیامین ، ریبوفلاوین ، نیاسین ، اسید پانتوتنیک ، فولات ، کولین ، ویتامین B6 ، ویتامین C و ویتامین E هستند..
  • حاوی مواد معدنی مانند کلسیم ، آهن ، منیزیم ، منگنز ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، روی و…است.
  • دانه های آفتابگردان هنگام مصرف ، همچنین ترکیبات گیاهی مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنلیک را که آنتی اکسیدان های قوی هستند ، در اختیار ما قرار می دهد.

2. فواید و خاصیت سلامتی تخمه های آفتابگردان:

  • تقویت کننده ایمنی: اثرات تقویت ایمنی تخمه های آفتابگردان به دلیل وجود ویتامین E که خاصیت های آن است ، روی و سلنیوم در آنها است و از فواید مهم این مواد غذایی است. ویتامین E پاسخ های ایمنی را افزایش می دهد و از چندین بیماری عفونی محافظت می کند. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است و از آسیب رادیکال های آزاد به سلول های سالم بدن ما جلوگیری می کند..

روی از بدن ما در برابر التهاب ، آلرژی و عوامل بیماری زا محافظت می کند ، بنابراین از عفونت جلوگیری کرده و ایمنی کلی را افزایش می دهد

معرفی زعفران مرغوب و خواص بی نظیر درمانی آن
ادامه مطلب

سلنیوم باعث کاهش التهاب و افزایش ایمنی بدن می شود. همچنین به کاهش استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند.

معایب و خواص تخمه آفتابگردان را بدانید

3. از خواص و فواید تخمه آفتابگردان کلسترول را کاهش می دهد:

محتوای فیبر تخمه های آفتابگردان میزان کلسترول LDL را در خون کاهش می دهد که از خواص و فواید آن است. نیاسین یا ویتامین B3 موجود در دانه های آفتابگردان میزان کلسترول کل و خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

ویتامین B5 یا اسید پانتوتنیک در دانه های آفتابگردان کلسترول HDL را افزایش می دهد و سطح کلسترول سرم را کاهش می دهد.

4. اثرات محافظت از قلب از خواص و فواید تخمه آفتابگردان:

دانه های آفتابگردان غنی از اسید اولئیک و لینولئیک و کم چربی اشباع و سدیم است. آنها همچنین حاوی منیزیم ، پتاسیم و فیبر هستند.

آنها به کاهش فشار خون و سطح کلسترول سرم کمک می کنند. مصرف آنها همچنین باعث کاهش آریتمی می شود. همه این تأثیرات به محافظت از بدن ما در برابر بروز اختلالات قلبی عروقی کمک می کند.

5. خاصیت های موجود و فواید در تخمه آفتابگردان از خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد:

بتا سیتوسترول ، یک فیتوسترول موجود در دانه های آفتابگردان به جلوگیری از سرطان پستان کمک می کند. از رشد سلول های توموری جلوگیری می کند ، اندازه تومور را کاهش می دهد و همچنین از متاستاز جلوگیری می کند.

وجود آنتی اکسیدان های قوی در دانه های آفتابگردان همچنین خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

مصرف این دانه ها نیز احتمال سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

6. مدیریت دیابت از خواص و فواید مهم تخمه آفتابگردان:

تخمه آفتابگردان در کاهش سطح قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مفید است.

7. خواص و فواید مهم تخمه آفتابگردان عملکرد مغز را تقویت می کند:

تخمه های آفتابگردان دارای خواص و فواید فراوانی هستند که حاوی ویتامین B6 هستند. باعث بهبود خلق و خو و تمرکز و تقویت حافظه می شود. باعث آزاد شدن سروتونین و نوراپی نفرین در بدن ما می شود.

تخمه آفتابگردان همچنین این خاصیت را دارد که به کاهش علائم مرتبط با سندرم قبل از قاعدگی (PMS) کمک می کند.
.

8. از فواید اصلی و خواص تخمه آفتابگردان است که به کاهش وزن کمک می کند:

تخمه های آفتابگردان فوق العاده پر خاصیت و دارنده فواید بسیاری هستند و غنی از پروتئین و فیبر هستند. آنها باعث می شوند برای مدت طولانی احساس سیری داشته باشیم ، میزان مصرف مواد غذایی را کاهش می دهند و در نهایت تعداد کالری مصرفی را کاهش می دهند. این به کاهش وزن کمک می کند.

فواید ها و خاصیت هایی که در تخمه های آفتابگردان وجود دارد

9. تخمه آفتابگردان خاصیت و فواید زیادی دارد که یک نیروگاه انرژی است:

خواص مهم و فواید تخمه آفتابگردان منبع خوبی از تیامین (ویتامین B1) است. تیامین به تجزیه کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و چربی های موجود در غذای ما به انرژی کمک می کند. آنها همچنین در عضله سازی کمک می کنند.

یک مشت دانه آفتابگردان می تواند هنگام مصرف انرژی فوری به شما بدهد.

10.از خواص و فواید تخمه آفتابگردان است که به در درمان کم خونی کمک می کند: :

تخمه آفتابگردان منبع خوبی از آهن است که یک خاصیت مهم در آن است. مصرف این دانه ها به افزایش سطح آهن کمک می کند. بنابراین به افرادی که از کم خونی رنج می برند کمک می کند.

11.تخمه های آفتابگردان این فواید و خواص را دارد که به سم زدایی بدن کمک می کند:

تخمه های آفتابگردان خواص و فواید بسیار را در خود جای داده اند و فعالیت ضد باکتریایی زیادی دارند. آنها در از بین بردن موثر باکتری ها و میکروب ها از سلول کمک می کنند.

آنها همچنین به دفع سموم از بدن کمک می کنند.

12.خاصیت ها و فواید موجود در تخمه های آفتابگردان برای پوست ما مفید است:

مصرف تخمه های آفتابگردان پوست ما را درخشان نگه می دارد که از خاصیت آن است. فعالیت ضد باکتری و ضد قارچی این دانه ها نیز از عفونت جلوگیری می کند ، بنابراین پوست ما را شفاف نگه می دارد.

اسیدهای اولئیک و لینولئیک موجود در دانه های آفتابگردان به تشکیل کلاژن و الاستین کمک می کنند و باعث تسریع در ترمیم زخم می شوند. آنها همچنین از ایجاد جای زخم جلوگیری می کنند.

دانه های آفتابگردان معمولاً دو نوع هستند

  • دانه های آفتابگردان که می خوریم.
  • دانه های آفتابگردان برای استخراج روغن استفاده می شود.

حدود 2000 دانه از سرهای بزرگ آفتابگردان بدست می آید. این دانه ها را می توانید به عنوان میان وعده خورده و در میان غذا هایتان نان ، ماست ، سیب زمینی سرخ کرده و سالاد ها استفاده کنید.

کلام پایانی

تخمه های آفتابگردان یک میان وعده مغذی و دارای خواص و فواید مهمی هستند ، ترد و یک غذای خوشمزه به غذاهای بی شماری می دهد.

آنها مواد مغذی مختلف و ترکیبات گیاهی را که می توانند به مبارزه با التهاب ، بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 کمک کنند ، بسته بندی می کنند. هنوز هم کالری متراکم دارند و اگر زیاد بخورید ممکن است منجر به عوارض جانبی ناخواسته شود. در صورت تمایل برای خرید تخمه آفتابگردان می‌توانید از فروشگاه آجیل یاب دیدن فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *